Gå til indhold
Carsten Bøje Møller på Vismas nye hovedkontor i Carlsberg Byen
Carsten Bøje Møller på Vismas nye hovedkontor i Carlsberg Byen

Pressemeddelelse -

Divisionsdirektør i Visma Custom Solutions Carsten Boje Møller runder et skarpt hjørne

Lørdag den 12. marts 2022 fylder divisionsdirektør i Visma Custom Solutions divisionen Carsten Bøje Møller 60 år.

Lørdag den 12. marts runder Carsten Bøje Møller 60 år, men alder er kun tal og ikke en begrænsning for Carsten Bøje Møller, der er og gennem snart 20 år har været et stort aktiv i Visma koncernen og gladeligt deltager og ofte også går forrest i diverse faglige og sociale arrangementer. 

Det var tilbage i 2010, at Carsten Bøje Møller solgte virksomheden Sirius IT til Visma koncernen - den del, der efterfølgende er blev til konsulentforretningen Visma Consulting. Carsten Bøje Møller fulgte selv med som chef for Visma Consulting Danmark og blev i 2012 ansvarlig for divisionen Custom Solutions, der dækker over en række konsulenthuse. og har siden spillet en stor rolle som eneste dansker i Vismas koncernledelse og især i Custom Solutions divisionen, der er en ud af tre divisioner i den norske virksomhed.

Carsten Bøje Møller indtager stadig positionen som divisionsdirektør i Custom Solutions på Group-niveau med et stærkt strategisk fokus på europæisk ekspansion, og overlod i januar 2019 roret i danske Visma Consulting og samt Custom Solutions divisionen i Danmark til Lars Berthelsen.

Dagen fejres i selskab med familien og de nærmeste venner.
Om Custom Solutions divisionen

Custom Solution-divisionen dækker i Danmark over virksomhederne Visma Consulting, Co3, Kapacity, Visma Local Government, Mind4iT, TIMEmSYSTEM, IT Minds, Plandisc, MIND4iT, Smartpage, Sofus Døgndata og Two-Many. Divisionen har i Danmark over 750 ansatte, mere end 1.000 kunder og omsatte i 2020 for ca. DKK 700 millioner .

For yderligere information

Randi M. Rimdal, Head of Marketing and Communication, Visma Consulting. Tlf. +45 53 61 63 36

Emner


Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 14.000 medarbejdere, 1.135.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 1.741 millioner euro i 2020 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Pressekontakt

Randi Mehrenst Rimdal

Randi Mehrenst Rimdal

Pressekontakt Head of Marketing and Communication Visma Consulting A/S +45 5361 6336

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark