Gå til indhold
Adm. direktør hos Visma Enterprise Danmark, Monika Juul Henriksen, glæder sig til at præsentere kunderne for Appicals onboarding-løsning, som kommer til at gøre en markant forskel i kampen om kvalificeret arbejdskraft på det danske marked
Adm. direktør hos Visma Enterprise Danmark, Monika Juul Henriksen, glæder sig til at præsentere kunderne for Appicals onboarding-løsning, som kommer til at gøre en markant forskel i kampen om kvalificeret arbejdskraft på det danske marked

Pressemeddelelse -

Endnu et stærkt opkøb af Visma, som beriger HRM specialisten Visma Enterprise

Med opkøbet af virksomheden Appical med base i Amsterdam, tilføjer den norske IT-koncern Visma en stærk onboarding-løsning til sin HR-softwareportefølje. For den hollandske tech-virksomhed handler det i høj grad om at udnytte det nye ejerskab, med de mange muskler, til at accelerere virksomhedens vækstplaner i Europa. Danske Visma Enterprise er en af de virksomheder, der kommer til at positionere sig endnu stærkere inden for HR-løsninger med opkøbet af den hollandske tech-virksomhed.

I et blodrødt arbejdsmarked med mangel på arbejdskraft møder Appicals onboarding-løsning et stigende behov hos mange virksomheder, nemlig behovet for at få medarbejdere engageret allerede inden første arbejdsdag. Gennem how-to-videoer, gamification, quizzer, to-do-lister og masser af materiale kan nye medarbejdere forberede sig til deres nye job og arbejdsgiver fra det øjeblik, de har underskrevet kontrakten. Den profesionelle og proaktive tilgang fortsætter ind i de første måneder af ansættelsesforholdet.

Adm. direktør hos Visma Enterprise A/S, Monika Juul Henriksen, er meget begejstret for Appicals løsning, som passer perfekt ind i virksomhedens eksisterende HRM suite, der servicerer danske enterprise-virksomheder.

Appical er et af markedets bedste værktøjer til onboarding af medarbejdere. Med den aktuelle situation på arbejdsmarkedet, hvor kampen om kvalificerede medarbejdere aldrig har været større, er jeg helt overbevist om, at det kommer til at gøre en kæmpe forskel både i forhold til rekruttering og fastholdelse af talent og medarbejdere, at vi nu kan tilbyde vores kunder så stærkt et værktøj," udtaler Monika Juul Henriksen og tilføjer:

"Det er i dag altafgørende, at man som medarbejder bliver bragt i spil fra dag ét, og en god onboarding-oplevelse bidrager til at sikre medarbejderens engagement og fastholdelse på sigt. Vi er glade og stolte over, at Appical nu er kommet ind i Visma-familien. Sammen kan vi tilbyde vores kunder den bedste løsning inden for onboarding af nye medarbejdere.”

Hos Visma Enterprise ser man frem til at præsentere kunderne for den nye løsning.

For yderligere kommentarer eller information, kontakt venligst Rikke Bundgaard, Head of Marketing & Communication hos Visma Enterprise, på +45 42822663 eller rikke.bundgaard@visma.com

Emner

Kategorier

Regions


Om Visma Enterprise A/S:

  • Visma Enterprise A/S er en af landets førende leverandører af HR- og lønløsninger.
  • Med 165 medarbejdere rådgiver og servicerer Visma Enterprise mere end 1.500 kunder, primært mellemstore og store virksomheder, med digitaliserede HRM-løsninger inden for personale-, løn- og rekrutteringsprocesser. Med My Visma suiten automatiserer virksomheden manuelle processer og frigør både tid og ressourcer hos kunderne.
  • Visma Enterprise har hovedkontor i Carlsbergbyen i København samt et kontor i Aalborg.
  • Visma Enterprise A/S er en del af Visma, som er en af Europas førende udbydere af software og services, der forenkler og automatiserer administrative forretningsprocesser. Visma har ca. 14.000 medarbejdere og 1.100.000 kunder inden for den offentlige og private sektor fordelt over hele verden.

Om Appical:

Appical blev grundlagt i 2012 og er en præ- og onboarding-platform, der hjælper virksomheder med at give nye medarbejdere en flyvende start og en varm velkomst. Uanset om medarbejderne arbejder hjemme, på kontoret eller en blanding. Appical har mere end 360.000 kunder i mere end 140 lande, et omfattende partnernetværk og mere end 300.000 nye brugere kommer om bord om året, Mere end 360 virksomheder og organisationer i mere end 140 lande bruger nu Appical som en præ- og onboarding-platform som en integreret del af deres til deres HR tilbud. Softwaren er tilgængelig på 35 sprog via apps på mobilen og desktop og hvert år kommer der mere end 300.000 nye brugere til.

Om Visma:

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 14.000 medarbejdere, 1.135.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 1.741 millioner euro i 2020 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Pressekontakt

Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663

Relateret materiale

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark