Gå til indhold
Fynsk guldsmedje gik online - og er i dag landsdækkende smykkeforretning i vækst

Pressemeddelelse -

Fynsk guldsmedje gik online - og er i dag landsdækkende smykkeforretning i vækst

Siden Pind J. Design i Svendborg gik online med sin smykkeforretning, er den på få år blevet en af Danmarks største virksomheder inden for branchen. Det stiller krav til en effektiv styring på tværs af de forskellige forhandlere og platforme. Løsningen har den succesfulde butik fundet i et integreret IT-system fra Visma, der samler alle dele af virksomhedens produkt- og kundeinformationer med økonomisystem, kasseløsning og webshop.

Pind J. Design Guldsmedje i Svendborg er med sine 22 ansatte en af Danmarks største virksomheder inden for design, reparation og salg af guld- og sølvsmykker. Med egen produktion, salg af egne såvel som andre leverandørers produkter foruden reparation af smykker og ure, er der mange forskellige komponenter at holde styr på i hverdagen. Denne udfordring er ikke blevet mindre i takt med etableringen af en webshop tilbage i 2005, der siden opstarten har været i rivende udvikling og vækst.

Bevarer overblikket og sparer tid
Med både butik, værksted og en stadigt voksende webshop kommer virksomheden op på en stor mængde vare- og reparationsnumre. Det stiller store krav til det it-system, som skal varetage virksomhedens lagerstyring, varebestilling, fakturering, bogføring og regnskab.

  • Ja, der er lidt at holde styr på. Vi har over 80.000 varenumre, hvilket betyder, at det økonomisystem, vi har brug for, skal kunne fungerer som et integreret it-system, der skal være funktionelt på tværs af forhandlerbutikkerne og de forskellige platforme. Vi har ikke råd til, at eksempelvis lagerstyringen fejler, eller at webshoppen ikke holdes opdateret med nye varer, understreger indehaver og guldsmed Peter Pind, som har fundet løsningen i et integreret system fra nordiske Visma, der blandt andet leverer integrerede brancheløsninger til detailhandelen.

Løsning leveret af lokal IT-specialist
Pind J Design har valgt en Winkompas-løsning med 8 brugere samt to kasser, der er integreret med økonomisystem og webshop-løsning, der også er udviklet af Visma. Ved at arbejde i ét system, bevarer medarbejderne overblikket og sparer tid, når de løbende opdaterer varer og information i systemet.

  • Når en vare sælges i butikken, hives den straks af hylden på lageret. Og når der er prisrettelser, slår det igennem på webshoppen med det samme. Det er fordele, som gør vores processer mere effektive, er mere tidsbesparende og er med til at eliminere dobbeltarbejde,fastslår Peter Pind.

Løsningen betyder, at indehaveren og medarbejderne ikke skal bruge tid på dobbeltindtastninger og vente på opdateringer henover natten.

  • Med det integrerede system får virksomhedens medarbejdere frigivet mere tid til at fokusere på kunderne og bruge ressourcerne, hvor de skaber størst værdi, fortæller Svend Madsen fra Indgang-It i Svendborg, der har implementeret Visma Winkompas-løsningen hos Pind J. Design.

Fuldt integreret system
Peter Pind møder stor interesse for systemet fra andre aktører i branchen, der gerne vil se systemets og dets mange fordele.

  • Den simple tilgang og det brugervenlige system gør, at alle kan bruge systemet meget hurtigt. Derudover er der ingen tvivl om, at den samlede Visma-løsning har gjort vores arbejdsprocesser mere effektive og dermed bidraget til en øget lønsomhed i forretningen, fastslår Peter Pind.


Fakta om virksomhederne:

Pind J Design, der ligger i Svendborg, er den største virksomhed i Danmark inden for salg og reparation af guld- og sølvsmykker. Virksomheden består af 22 ansatte, der ud over at fungere som værksted for 60 guldbutikker rundt i landet og administrerer virksomhedens egen butik, også styrer virksomhedens webshop, der de seneste tre år har været i en voldsom vækst.

Indgang-IT blev etableret af Svend Madsen i 2000 som konsulentvirksomhed med fokus på at modernisere mindre og mellemstore virksomheders økonomisystemer, administration, bogholderi og kontor. Der bruges meget tid på at afdække kundernes reelle behov, så der ikke investeres i unødigt store systemer og løsninger, som virksomhederne i sidste ende kun udnytter 20% af. Som Visma-partner har Indgang-IT adgang til løsninger og viden fra den nordiske IT- og konsulentvirksomhed og kombinerer dette med indsigt i en række brancher og de enkelte kunders behov.

Emner

Kategorier


Visma leverer en bred vifte af produkter og ydelser til mange forskellige brancher, forretningsområder og kundetyper.

Vi er Nordens førende leverandør inden for økonomisystemer, detail-IT, outsourcing af løn- og økonomi, inkasso samt udvikling af og rådgivning om større it-løsninger.

Visma er en af Nordens største virksomheder med over 6.700 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Rumænien, Letland og Litauen. Vores mange enheder og selskaber arbejder alle med effektivisering af forretningsprocesser på forskellige områder.

Det nordiske samarbejde gør, at vi har mulighed for at servicere virksomheder, der er repræsenteret i flere nordiske lande. Hvis din virksomhed har brug for assistance i flere af de nordiske lande, kan vi sammen skræddersy en løsning, der passer netop dit behov.

I Danmark er vi omkring 640 mennesker, der alle er parate til at effektivisere din virksomhed.

Pressekontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt National PR Manager Visma Danmark Holding A/S +45 3151 2587
Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663
Randi Mehrenst Rimdal

Randi Mehrenst Rimdal

Pressekontakt Head of Marketing and Communication Visma Consulting A/S +45 5361 6336
Henrik Bruun Alexandersen

Henrik Bruun Alexandersen

Pressekontakt PR Manager Visma Dinero ApS +45 50 52 52 73 Visma Dinero ApS
Mette Voigt Jørgensen

Mette Voigt Jørgensen

Pressekontakt Marketing Director Visma Dataløn & Proløn +45 4282 2028

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark