Gå til indhold
Har du styr på indberetningerne til Lønmodtagernes Feriemidler?

Pressemeddelelse -

Har du styr på indberetningerne til Lønmodtagernes Feriemidler?

Nu er medarbejdernes indefrosne feriemidler indberettet til Lønmodtagernes Feriemidler. Som arbejdsgiver er det derfor nu, man skal tjekke indberetningerne for fejl, inden oplysningerne sendes videre til medarbejderne i februar

Indberetningen af de indefrosne feriemidler til Lønmodtagernes Feriemidler blev afsluttet ved årets udgang. Derfor skal man som arbejdsgiver nu sørge for at få dobbelttjekket, at alt er indberettet korrekt. I løbet af februar får de danske lønmodtagere nemlig et brev fra fonden om deres indberettede feriemidler.

For at undgå, at eventuelle fejl informeres videre til medarbejderne, anbefaler en af landets største lønleverandører, at arbejdsgiverne tjekker indberetningen i januar, så eventuelle fejl kan nå at blive rettet, inden medarbejderne bliver informeret af Lønmodtagernes Feriemidler i februar.

  • Den nye ferielov har med overgangsperioden skabt lidt mere administrativt arbejde til arbejdsgiverne for eksempel med indberetningerne af de indefrosne feriemidler. Vil man som arbejdsgiver være på forkant med situationen, kan det betale sig at dobbelttjekke, om indberetningen af de indefrosne feriemidler er korrekt. Og det er nu, det skal gøres, så man undgår bekymrerede eller frustrerede medarbejdere, siger Marie Thomsen, der er koordinator i kundecentret hos Visma Dataløn.

Emner


Fakta om DataLøn og Visma-koncernen

Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med over 10.000 ansatte, flere end 1.000.000 kunder og en omsætning på NOK 15.028 millioner i 2019, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder. Blandt de mest kendte produkter og løsninger i Visma Software-divisionen er Visma Dataløn, Visma Business, e-conomic, Dinero, Sproom, SmartScan og LogBuy.

Visma DataLøn håndterer 500.000 lønsedler og servicerer hver måned mere end 62.000 virksomheder inden for løn og ansættelsesretlige forhold.

Pressekontakt

Bureau for Dataløn: Lindskov Communication

Catrine Eisenreich 42208273

Relateret materiale