Gå til indhold
Kasper Lyhr i spidsen for Vismas offentlige segment i Norden

Pressemeddelelse -

Kasper Lyhr i spidsen for Vismas offentlige segment i Norden

Kasper Lyhr er udnævnt til Segment Director for Public Nordic - Vismas offentlige segment i de nordiske lande, hvor han fremover skal sikre væksten og positionen for et af koncernens vigtigste fokusområder i Norden.

Vismas offentlige segment, der sammen med SMB og Enterprise udgør de tre primære segmenter i koncernen, har en stærk position inden for eGovernment-løsninger i Norden herunder First Agenda, xFlow, timeMsystem, EduAdm, Plandisc og Sofus i Danmark.

“Jeg er meget beæret over få muligheden for at stå i spidsen for et område, der i den grad er i en spændende udvikling lige nu. Vores kunder er med os, når vi tager dem fra on-prem til cloud, og vi vinder nye kontrakter på trods af en stadig mere intens konkurrencesituation. Mit mål er at stille endnu skarpere på det offentlige segment og hjælpe med at demonstrere kvaliteten i vores produkter, samt hvad Visma har at byde på som arbejdsplads”, siger Kasper Lyhr.

Kasper Lyhr kom til Visma i 2020 og har frem til nu siddet i rollen som administrerende direktør for Visma Local Government i Danmark. Han overgår til sin nye rolle ved udgangen af juni og rapporterer til Steffen Torp, Chief Commercial Officer i Visma-koncernen.

“Vores Public Nordic segment er en usleben diamant med en solid vækst og rentabilitet kombineret med høj kundetilfredshed. Kasper har en iværksætters mentalitet, og jeg ser frem til at se ham bruge sin erfaring og passion for verdensklasse software til at sikre, at vi fortsat leverer fantastiske produkter og løsninger til de offentlige sektorer herunder kommunerne i Norden,” siger Steffen Torp.

Vismas Public Nordic segment med knap 50 lokale kontorer i Norden beskæftiger 1.800 medarbejdere og servicerer 2.000 offentlige kunder. Segmentet havde i 2021 en omsætning på 1,75 milliarder danske kroner og stod for 11 procent af Visma-koncernens totale omsætning på 15,6 milliarder danske kroner.

Visma Public leverer software til økonomistyring og lønkørsel og er med løsninger som “Flyt Skole” og “InSchool” i Norge og “Wilma” i Finland en førende leverandør af digitale kommunikations- og styringsplatforme til skoler.

Emner

Kategorier


Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Pressekontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt National PR Manager Visma Danmark Holding A/S +45 3151 2587

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 13.500 medarbejdere, 1.400.000 private og offentlige kunder i Europa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark