Gå til indhold
MIH VVS og EL dropper papiret – alt styres via mobiler og tablets
MIH VVS og EL dropper papiret – alt styres via mobiler og tablets

Pressemeddelelse -

MIH VVS og EL dropper papiret – alt styres via mobiler og tablets

To et halvt år - så lang tid brugte Rasmus Bork-Nielsen fra MIH VVS & El på at finde det rigtige administrations- og økonomisystem, der skulle afløse et dyrt og unødigt, avanceret system. I dag fungerer MIH VVS og EL næsten papirløst, omsætningshastigheden er øget og fejlrisikoen er minimeret.

Valget faldt på Ordrestyring til håndtering af den daglige sagsstyring og e-conomic til bogføring.

  • Det kører bare med de to systemer. Mine bogholdere bruger e-conomic, mens jeg bruger Ordrestyring til at styre den daglige økonomi på sagerne. Vi skiftede til Ordrestyring og e-conomic samtidig. Det gør det muligt for os at organisere os langt bedre. I dag er vi næsten papirløse – og så har vi samtidig øget vores omsætningshastighed, forklarer Rasmus Bork-Nielsen.

Fejlrisikoen minimeret

Når Rasmus Bork-Nielsen fakturerer i Ordrestyring, ryger en kopi af fakturaen automatisk videre over i e-conomic. Den automatiske overførsel af data mellem de to systemer betyder, at fejlrisikoen er minimeret betragteligt.

  • Vi har droppet de daglige arbejdssedler. I dag udfylder svendene deres arbejdssedler via mobilen, og når de klikker send, så lander det i systemet under de rigtige sagsnumre. Det giver svendene frihed og fleksibilitet, samtidig med, at det er tidsbesparende og effektivt for alle, siger den autoriserede VVS-installatør.

Da MIH VVS og EL fik implementeret den nye, integrerede løsning, var der 20 ansatte. I dag er der 65, og væksten håndteres ifølge Rasmus Bork uden problemer.

Håndværkere skræddersyr egne løsninger

Blandt regnskabsprogrammet e-conomics flere end 100.000 virksomhedskunder, topper bygge- og anlægsbranchen listen. Og her er det en helt afgørende faktor, at e-conomic taler sammen med andre løsninger.

  • Den nemme integration til f.eks. tidsregistreringsprogrammer, lønsystemer mm. har været nøglen til, at, håndværksvirksomheder og entreprenører har taget løsningen til sig i så stor stil gennem de senere år. En anden vigtig faktor er, at de nu ikke længere behøver at være bundet op på investeringer i dyre servere og licenser, forklarer Morten Bæhrenz, Project Sales Manager hos e-conomic.

Det dansk udviklede e-conomic blev sidste år købt af nordiske Visma. Systemet er bl.a. bygget op omkring et åbent API, som er en funktion inden for software, der gør det muligt at samle og forbinde flere forskellige programmer som eksempelvis Ordrestyring, der udvikler branchespecifikke løsninger til bl.a. e-conomic.

Emner

Kategorier


Visma leverer en bred vifte af produkter og ydelser til mange forskellige brancher, forretningsområder og kundetyper.

Vi er Nordens førende leverandør inden for økonomisystemer, detail-IT, outsourcing af løn- og økonomi, inkasso samt udvikling af og rådgivning om større it-løsninger.

Visma er en af Nordens største virksomheder med over 6.700 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Rumænien, Letland og Litauen. Vores mange enheder og selskaber arbejder alle med effektivisering af forretningsprocesser på forskellige områder.

Det nordiske samarbejde gør, at vi har mulighed for at servicere virksomheder, der er repræsenteret i flere nordiske lande. Hvis din virksomhed har brug for assistance i flere af de nordiske lande, kan vi sammen skræddersy en løsning, der passer netop dit behov.

I Danmark er vi omkring 640 mennesker, der alle er parate til at effektivisere din virksomhed.

Pressekontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt National PR Manager Visma Danmark Holding A/S +45 3151 2587
Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663
Randi Mehrenst Rimdal

Randi Mehrenst Rimdal

Pressekontakt Head of Marketing and Communication Visma Consulting A/S +45 5361 6336
Henrik Bruun Alexandersen

Henrik Bruun Alexandersen

Pressekontakt PR Manager Visma Dinero ApS +45 50 52 52 73 Visma Dinero ApS
Mette Voigt Jørgensen

Mette Voigt Jørgensen

Pressekontakt Marketing Director Visma Dataløn & Proløn +45 4282 2028

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark