Gå til indhold
Foto: Visma PR/ Lars Bethelsen, som bliver ny adm. direktør hos Visma Consulting
Foto: Visma PR/ Lars Bethelsen, som bliver ny adm. direktør hos Visma Consulting

Pressemeddelelse -

Ny direktør skal sikre fortsat vækst i Visma

Den kommercielt erfarne it-profil, Lars Berthelsen overtager stillingen som adm. direktør for Visma Consulting i Danmark efter Carsten Boje Møller, der på gruppeniveau intensiverer fokus på fortsat europæisk ekspansion.

Onsdag d. 2. januar 2019 tiltræder Lars Berthelsen stillingen som adm. direktør for Visma Consulting i Danmark efter Carsten Boje Møller, der på gruppeniveau er divisionsdirektør for Custom Solutions i Visma-koncernen. Divisionen har på bare seks år omtrent firdoblet toplinjen og forventer i år at omsætte NOK 2 mia., hvilket er ca. 40% mere end sidste år.

»Lars Berthelsen kommer med en skarp kommerciel erfaring, som han senest har brugt ifm. en imponerende ekspansion og repositionering af Dansk HøreCenter. Dernæst har Lars igennem en længere årrække været med til at skabe iøjenfaldende salgsresultater hos SAS Institute, hvor han både har arbejdet med det private og offentlige marked. Det er erfaringer, der uden tvivl vil komme Visma til gode i vores fortsatte vækststrategi«, fortæller Carsten Boje Møller, der samtidigt oplyser, at Lars, foruden at lede den danske afdeling af Visma Consulting, også får det overordenede ansvar for Custom Solutions-divisionen i Danmark, hvilken udover Visma Consulting dækker over selskaberne MIND4iT, Co3 og Kapacity.

Oplagt vækstpotentiale

Lars Berthelsen har gennem de sidste godt to år været adm. direktør i Dansk HøreCenter, hvor han har været med til at vokse forretningen fra 35 klinikker til i dag at tælle 44. Forinden var Lars ansat hos det globale software-hus SAS Institute i mere end 10 år, hvor han bestred en række forskellige poster - heriblandt divisionsdirektør og nordisk salgsdirektør med ansvar for hhv. det private og offentlige marked, ligesom han var en del af den danske ledelse.

»Udviklingen som Visma har været igennem de seneste år er intet mindre end fantastisk, og jeg ser selvsagt frem til at fortsætte rejsen med de mange dygtige mennesker i organisationen«, lyder det fra den kommende direktør, som fortsætter: »Visma Consulting har gennem en længere årrække opbygget en særdeles stærk position i det offentlige marked, ligesom man over det seneste års tid har styrket positionen på det private marked. Det er også her, at jeg ser et oplagt vækstpotentiale, samtidigt med at forretningen, der relaterer sig til den offentlige sektor, fortsat skal udvikles.«

Øjne på nye markeder

Hos Visma har man ambitiøse vækstmål og har over de seneste år også oplevet en imponerende vækst. Alene Custom Solutions-divisionen er vokset fra tre selskaber i tre lande i 2012, til i dag at tælle 21 selskaber i fem lande - senest med de danske virksomheder Co3 og Kapacity, svenske OptiWay og finske Weoptit, som alle er kommet til i indeværende år.

»Custom Solutions-divisionen har udviklet sig med hastige skridt over de seneste fem-seks år, og vi har i sinde at holde skruen i vandet og fortsat vokse på de eksisterende markeder, samtidigt med at vi har øjne på en række nye. Nu kan jeg lægge større fokus på dette strategiske arbejde, samtidigt med at udviklingen af den danske forretning sikres fra Lars’ side«, slutter Carsten Boje Møller.

Lars Berthelsen er 43 år og uddannet Cand. Merc. fra Syddansk Universitet. Han er gift, har tre børn og bor nord for København.

Om Visma

Visma-koncernen tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen med hovedkonter i Oslo opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med over 8.250 ansatte, flere end 800.000 kunder og en omsætning på NOK 8.537 millioner i 2017, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder.

Om Custom Solutions

Custom Solutions-divisionen dækker i Danmark over virksomhederne Visma Consulting, MIND4iT, Co3 og Kapacity. Divisionen har i Danmark 273 ansatte, flere end 450 kunder og forventer en omsætning i 2018 på mere end DKK 390 mio.

Om Visma Consulting

Visma Consulting er i Danmark lokaliseret i Lyngby, hvor man har 140 ansatte og forventer en omsætning i 2018 på DKK 230 mio. 


Pressekontakt

Gitte Nordstrøm

Gitte Nordstrøm

Pressekontakt PR Manager Visma e-conomic A/S 51 94 08 83

Relaterede nyheder

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med 12 500 ansatte, 1.000.000 kunder og en omsætning på EUR 1,741 millioner i 2020, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder.

Visma
Langebrogade 1
1411 København K
Danmark