Gå til indhold
Snedkervirksomhed automatiserer 15.000 fakturahåndteringer

Pressemeddelelse -

Snedkervirksomhed automatiserer 15.000 fakturahåndteringer

Timeregistreringen foregår via mobilen og den indgående fakturahåndtering er digitaliseret, så en række manuelle papirgange er afskaffet. Samtidig synkroniseres alt med online regnskabsprogrammet e-conomic, og det har bl.a. sparet en deltidsmedarbejder og givet markante effektiviseringer hos snedkervirksomheden Raaschou A/S i Rødovre, der beskæftiger flere end 50 medarbejdere.

Bogholderen sparer 8 timers arbejde

Intempus timeregistrering og sagsstyring har erstattet Raaschous gammeldags tids- og materialeregistrering på papirsedler. Alle medarbejdere registrerer nu timer via Intempus appen, så de ligger på de enkelte sagsnumre, som så er med til at danne fakturagrundlag i online regnskabsprogrammet e-conomic. På den konto sparer bogholderen mange timers manuel indtastning.

”I modsætning til de almindelige timesedler på papir, så er det blevet langt mere effektivt og mere overskueligt for alle, når vi registrerer via mobilen. Og når jeg har godkendt timeregistreringerne, så klikker min bogholder BOGFØR, og så lander alle timer og materialer automatisk i e-conomic regnskabsprogrammet. Det sparer min bogholder for ca. 8 timers arbejde om ugen og minimerer også risikoen for fejl,” siger indehaver Mads Raaschou.

Automatiserer 15.000 årlige fakturahåndteringer

Raaschou A/S beskæftiger sig ud over almindeligt tømrerarbejde også med specialinventar-opgaver som f.eks. receptionsskranker, barer og inventar til hoteller. Raaschou håndterer ca. 15.000 fakturaer årligt, og derfor har man nu automatiseret hele håndteringen af de indgående fakturaer.

”Tidligere bogførte vi papirfakturaer manuelt, og de blev sat ind i mappen til betaling. I dag er alt elektronisk og alle vores fakturaer lander i indbakken og overføres automatisk i systemet, når jeg har godkendt. Herefter klikker min bogholder BOGFØR, og så overføres alle fakturaer til e-conomic. På den konto sparer vi fire manuelle håndteringer per faktura, og med 15.000 fakturahåndteringer, så er det ekstremt meget tid,” siger Mads Raaschou.

Bedre overblik over forretningen

Med online regnskabsprogrammet e-conomic kan Mads Raaschou hele tiden via mobilen eller computeren, uanset hvor han befinder sig, holde sig opdateret på nøgletal som f.eks. omsætning, salgsstatistikker, fakturaer mm.

Med et enkelt klik får jeg et detaljeret billede af hele sagsforløbet på alle sager. Er der underskud eller overskud, hvad kan vi gøre bedre næste gang. Samtidig kan jeg hele tiden følge med i hele virksomhedens nøgletal, f.eks. omsætning. Det hele er med til at jeg har langt bedre overblik over hele forretningen,” forklarer Mads Raaschou.

Integration med håndværkerløsninger

Med flere end 90.000 kunder er e-conomic i dag et af Europas førende regnskabsprogrammer målrettet mindre og mellemstore virksomheder. Som noget helt unikt for e-conomic, er der udviklet flere end 150 intuitive hjælpeprogrammer, der forbinder e-conomic med specifikke brancheløsninger. Det betyder, at e-conomic programmet kan integreres med f.eks. tidsregistrering via mobilen og elektronisk fakturahåndtering, som f.eks. Raaschou A/S benytter, men også f.eks. lønsystemer mm.

Emner

Kategorier


Visma leverer en bred vifte af produkter og ydelser til mange forskellige brancher, forretningsområder og kundetyper.

Vi er Nordens førende leverandør inden for økonomisystemer, detail-IT, outsourcing af løn- og økonomi, inkasso samt udvikling af og rådgivning om større it-løsninger.

Visma er en af Nordens største virksomheder med over 6.700 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Rumænien, Letland og Litauen. Vores mange enheder og selskaber arbejder alle med effektivisering af forretningsprocesser på forskellige områder.

Det nordiske samarbejde gør, at vi har mulighed for at servicere virksomheder, der er repræsenteret i flere nordiske lande. Hvis din virksomhed har brug for assistance i flere af de nordiske lande, kan vi sammen skræddersy en løsning, der passer netop dit behov.

I Danmark er vi omkring 640 mennesker, der alle er parate til at effektivisere din virksomhed.

Pressekontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt National PR Manager Visma Danmark Holding A/S +45 3151 2587
Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663
Randi Mehrenst Rimdal

Randi Mehrenst Rimdal

Pressekontakt Head of Marketing and Communication Visma Consulting A/S +45 5361 6336
Henrik Bruun Alexandersen

Henrik Bruun Alexandersen

Pressekontakt PR Manager Visma Dinero ApS +45 50 52 52 73 Visma Dinero ApS
Mette Voigt Jørgensen

Mette Voigt Jørgensen

Pressekontakt Marketing Director Visma Dataløn & Proløn +45 4282 2028

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark