Gå til indhold
Foto: Visma PR / Team Rynkeby Nordsjælland ved Visma Software på Langebrogade, København
Foto: Visma PR / Team Rynkeby Nordsjælland ved Visma Software på Langebrogade, København

Pressemeddelelse -

Stort sponsorat til Team Rynkeby

Visma har netop indgået en historisk stor sponsoraftale med Team Rynkeby, som hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom. Vismas donation bliver det største kontant-sponsorat til Team Rynkeby Danmark i år og vil få afgørende indflydelse på den indsats, der gøres for børn med alvorlige sygdomme og deres familier, siger Team Rynkeby

Siden 2002 har Team Rynkeby sendt cykelryttere til Paris med det velgørende formål at støtte børn med kritiske sygdomme. Et initiativ, der gennem årene har indsamlet og doneret 345 mio. kroner til støtte for forskning og behandling. I år cykler rytterne fra København den 29. juni og ankommer til Paris den 6. juli.

Sponsor vil give håb

Turen bliver gennemført med mærkbar støtte fra Visma. IT-virksomheden har netop indgået en af de hidtil største sponsoraftaler med Nordens største velgørenhedscykelhold.

- Team Rynkeby er et fantastisk projekt, som vi er glade for at støtte op om. Alvorligt syge børn og deres familier må befinde sig i en fuldkommen ubærlig situation. De har brug for støtte og håb. Vi er glade for at kunne bidrage til initiativet. Vi har selv et håb om at vi kan være med til at lette hverdagen for de familier og børn, der står i en svær situation, siger adm. direktør Mads Rebsdorf fra Visma Software A/S.

Med sponsoratet bakker Visma kontant op om det arbejde, som Team Rynkebys 1.950 ryttere og 500 hjælpere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island gør for børn med kritiske sygdomme.

- I år har vi oplevet flot fremgang i antallet af sponsorer. Og Vismas sponsorat er i blandt de største nogensinde. Det glæder os, at en seriøs og professionel koncern som Visma har valgt at bakke op om Team Rynkebys arbejde. Vi er glade for den tillid og anerkendelse, vi oplever fra Vismas side, siger direktør Carl Erik Dalbøge fra Team Rynkeby Fonden

Behov for målrettet forskningsindsats

De penge som Team Rynkeby samler ind i Danmark i forbindelse med den årlige tur til Paris, går ubeskåret til Børnecancerfonden. Her bliver størstedelen af pengene anvendt til at finansiere forskning i børnekræft, så flere børn overlever til et godt liv.

- Børn med kræft kæmper en kamp de ikke kan vinde alene. Vi er meget taknemmelige for Team Rynkebys uvurderlige bidrag, der gør en stor forskel for kræftsyge børn. Børnekræft er et voksenproblem, der skal løses gennem ny forskning. Og som selvstændig, privat fond er Børnecancerfonden 100% afhængig af donationer. Derfor kan vi ikke takke nok for den flotte støtte, fremhæver direktør Marianne Benzon Nielsen fra Børnecancerfonden og fortsætter:

- Fonden finansierer størstedelen af den danske forskning i børnekræft, og selvom vi er nået langt, så dør 20 procent af alle danske børn med kræft ulykkeligvis stadig. Og halvdelen af dem, der overlever, lever med alvorlige følger af behandlingen. Det er derfor afgørende med de midler som Team Rynkeby, ved hjælp af deres sponsorer, donerer til forskning i børnekræft.

Mere cykling

Med den indgåede sponsoraftale får Visma logo på Team Rynkeby-holdenes danske trøjer. Herudover har Visma udstyret rytterne med diverse cykel-accessories.

Dette er den tredje indsats inden for cykling, som Visma foretager. På internationalt plan er koncernen sponsor for Team Jumbo-Visma, og i Danmark har Visma Software tidligere bakket op om Vi Cykler På Arbejde-kampagnen, der har fokus på sundhed og miljø.

Related links

Emner

Kategorier


Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med over 8.500 ansatte, flere end 900.000 kunder og en omsætning på NOK 11.389 millioner i 2018, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder. Besøg Visma.dk

Pressekontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt National PR Manager Visma Danmark Holding A/S +45 3151 2587
Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663
Randi Mehrenst Rimdal

Randi Mehrenst Rimdal

Pressekontakt Head of Marketing and Communication Visma Consulting A/S +45 5361 6336
Henrik Bruun Alexandersen

Henrik Bruun Alexandersen

Pressekontakt PR Manager Visma Dinero ApS +45 50 52 52 73 Visma Dinero ApS
Mette Voigt Jørgensen

Mette Voigt Jørgensen

Pressekontakt Marketing Director Visma Dataløn & Proløn +45 4282 2028

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark