Gå til indhold
foto: Visma/PR: Trollweb og Meat Digital bliver til Visma Digital Commerce
foto: Visma/PR: Trollweb og Meat Digital bliver til Visma Digital Commerce

Pressemeddelelse -

Trollweb og Meat Digital bliver til Visma Digital Commerce

Meat Digital og Trollweb, der begge er en del af Visma-koncernen – slår sig nu sammen og danner Visma Digital Commerce. Sammenlægningen styrker Vismas satsning på e-commerce i det nordiske marked og giver kunderne et endnu bredere udvalg af tjenester.

Efterspørgslen efter nethandelsløsninger og relaterede tjenester øges kraftig både i Danmark og i Europa. Kompetencerne indenfor rådgivning, udvikling og forvaltning af denne type løsninger er derimod knappe. Branchen er ikke voldsomt stor og det er derfor afgørende at skalere med de bedste ressourcer i markedet. Visma Digital Commerce kommer til at tælle omkring 100 nethandels eksperter, der dagligt hjælper store og små selskaber som lever af salg i digitale kanaler.

”Jeg er meget glad for at Trollweb og Meat Digital nu bliver Visma Digital Commerce. Jeg tror de vil blive en stærk bidragsyder til vores vækst og udvikling med deres kompetencer indenfor nethandel samtidig med at de bidrager til at styrke vores brand” udtaler Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Custom Solutions, Norge.

“Visma er et af Europas hurtigst voksende software selskaber. Ved at integreres med Visma vil vi blive en stærkere aktør på markedet. Visma Digital Commerce vil også drage nytte af Vismas kundebase og ekspertise, samtidig med at vore kunder får adgang til et bredere udvalg af tjenester” udtaler Lars Jensen, Country Manager, Visma Digital Commerce.

For mere information, kontakt venligst:

Lars Jensen, Country Manager, Visma Digital Commerce, tlf. +45 70 27 50 40

Vidar Evensen, Managing Director, Visma Custom Solutions, tlf. +47 911 24 123 

Emner


Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med over 8.500 ansatte, flere end 900.000 kunder og en omsætning på NOK 11.389 millioner i 2018, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder. Besøg Visma.dk

Pressekontakt

Gitte Nordstrøm

Gitte Nordstrøm

Pressekontakt PR Manager Visma e-conomic A/S 51 94 08 83

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med 12 500 ansatte, 1.000.000 kunder og en omsætning på EUR 1,741 millioner i 2020, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder.

Visma
Langebrogade 1
1411 København K
Danmark