Gå til indhold
Visma e-conomic forenkler abonnementer til kunderne

Pressemeddelelse -

Visma e-conomic forenkler abonnementer til kunderne

Fra 1. april 2022 ændrer Visma e-conomic i sammensætningen af sine abonnementer til kunderne. De hidtidige tillægsmoduler udgår med undtagelse af projekt- og lagerstyring, og kunderne får flere funktionaliteter. Det sker for at forenkle og automatisere SMV’ernes administrative processer, så de i stedet kan bruge tiden på kerneforretningen.

Visma e-conomic, der står bag Danmarks førende regnskabsprogram, ændrer fra den 1. april 2022 sine abonnementer til kunderne.

Tidligere har Visma e-conomic tilbudt deres kunder mere end 20 forskellige abonnementer, hvor de har kunnet tilvælge 11 forskellige tillægsmoduler. Dette ændres nu til blot fire forskellige abonnementer til enten virksomhedsejere eller revisorer/bogholdere. I de nye abonnementer er tillægsmodulerne lagt ind i pakkerne, så kunderne fra starten vælger, hvor digitale og automatiserede de vil være. Tillægsmodulerne udgår derfor helt med undtagelse af et lager- og projektstyringsmodul.

Ændringen sker på baggrund af en rundspørge blandt mere end 80.000 af Visma e-conomics kunder om deres ønsker til regnskabsprogrammet. Rundspørgen viste, at det skal være enklere at være kunde hos Visma e-conomic.

“De seneste år er der opstået nye muligheder for at digitalisere, automatisere og forenkle arbejdsgangene i regnskabet. Vi har derfor løbende tilføjet et væld af nye funktioner til e-conomic, men vi må også erkende, at det har øget kompleksiteten for kunderne. Vi har derfor spurgt mere end 80.000 kunder om, hvordan vi kan gøre det mere enkelt,” siger Lars Engbork, adm. direktør i Visma e-conomic. Han fortsætter:

“På den baggrund opdaterer vi nu abonnementerne i Visma e-conomic, så de nu understøtter regnskabsarbejdet digitalt, og det også fremover bliver så nemt som muligt at føre regnskab. På den måde kan vi frigøre mere tid til kerneforretningen hos kunderne. Samtidig understøtter ændringen de forventede krav i den nye bogføringslov om digital opbevaring af bilag, som alle kunder kan leve op til uden meromkostning. Yderligere bliver elektronisk fakturering gratis for alle kunder, som vil gøre samhandlen lettere for alle parter.”

Ændringen træder i kraft den 1. april 2022, og Visma e-conomic vil fra januar 2022 informere sine kunder om ændringen og sikre en så smidig overgang til de opdaterede pakker som muligt.

Emner

Kategorier


Om Visma e-conomic

  • Navn og adresse: Visma e-conomic A/S, Gærtorvet 1, 3, 5, 1799 København V
  • Grundlagt i 2001.
  • Ejerforhold: Ejerforhold: Visma e-conomic er ejet af Visma Group, som er ejet af syv fonde: Hg and co-investors ejer 54%, GIC ejer 16%, ICG ejer 7%, CPPIB ejer 6.0%, Warburg Pincus ejer 5%, TPG ejer 3% og General Atlantic ejer 2%. En bred ledelsesgruppe ejer dertil ca. 7% af Visma Groups aktieværdi. 
  • Antal medarbejdere: Visma e-conomic består af mere end 350 medarbejdere, hvoraf knap 100 arbejder i kundeservice, over 100 arbejder i produktudvikling og de resterende er fordelt mellem Salg, Marketing, Kommunikation og administration.
  • Antal kunder: 160.000 private små og mellemstore virksomheder.
  • Omsætning i 2020: 438.218.000 kr.

Pressekontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt National PR Manager Visma Danmark Holding A/S +45 3151 2587
Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663
Henrik Bruun Alexandersen

Henrik Bruun Alexandersen

Pressekontakt PR Manager Visma Dinero ApS +45 50 52 52 73 Visma Dinero ApS
Mette Voigt Jørgensen

Mette Voigt Jørgensen

Pressekontakt Marketing Director Visma Dataløn & Proløn +45 4282 2028

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 13.500 medarbejdere, 1.400.000 private og offentlige kunder i Europa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark