Gå til indhold
I 2020 vil vi fortsætte investeringerne i produktudvikling, ligesom året byder på flere spændende lanceringer, fastslår adm. direktør Mads Rebsdorf fra Visma e-conomic A/S.
I 2020 vil vi fortsætte investeringerne i produktudvikling, ligesom året byder på flere spændende lanceringer, fastslår adm. direktør Mads Rebsdorf fra Visma e-conomic A/S.

Pressemeddelelse -

​Visma e-conomic fortsætter væksten

Årsregnskabet for Visma e-conomic A/S er netop offentliggjort. Med en omsætning i 2019 på godt 367 mio. kr. forbedrede virksomheden sin toplinje med knap 18 % i forhold til 2018, hvor omsætningen landede på 312 mio. kr. Bundlinjen landede på 149 mio. kr., hvilket er en forbedring på 18 % i forhold til 2018.

-Det er et resultat, som vi er godt tilfredse med, især fordi vi i 2019 fortsatte at øge investeringer i forbedring af e-conomics funktionalitet. Det gælder ikke mindst inden for automatisering og sikkerhed, der er afgørende faktorer for vores kunder, fortæller adm. direktør Mads Rebsdorf fra Visma e-conomic A/S.

Investeringerne ser ud til at have båret frugt. 27.000 virksomheder er i 2019 kommet til som nye kunder i Visma e-conomic, der dermed totalt har rundet 130.000 danske virksomheder som kunder.

-Dette er resultatet af en fantastisk indsats dels fra vores samarbejdspartnere, bogholdere, revisorer og ikke mindst fra alle vores dygtige og engagerede ansatte, der hver eneste dag arbejder for at gøre det lettere og mere lønsomt for vores kunder at drive virksomhed, siger adm. direktør Mads Rebsdorf fra Visma e-conomic A/S.

Den danske direktør er tilfreds med årets resultat, der trods øget investeringsniveau viser forbedringer på både top- og bundlinje.

-Vores ambition er konstant at forbedre de løsninger, vi tilbyder til danske virksomheder. Derfor vil vi i 2020 fortsætte investeringerne i produktudvikling, ligesom året byder på flere spændende lanceringer, som vi glæder os til at kunne præsentere i løbet af året, fastslår Mads Rebsdorf.

Related links

Emner

Kategorier


Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med mere end 10.00 ansatte, 1.000.000 kundekontrakter og en omsætning på EUR 1,199 millioner i 2018, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder. Besøg Visma.dk

Pressekontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt National PR Manager Visma Danmark Holding A/S +45 3151 2587
Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663
Henrik Bruun Alexandersen

Henrik Bruun Alexandersen

Pressekontakt PR Manager Visma Dinero ApS +45 50 52 52 73 Visma Dinero ApS
Mette Voigt Jørgensen

Mette Voigt Jørgensen

Pressekontakt Marketing Director Visma Dataløn & Proløn +45 4282 2028

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 13.500 medarbejdere, 1.400.000 private og offentlige kunder i Europa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark