Gå til indhold
HR- og lønvirksomheden Visma Enterprise har valgt at tilslutte sig mit.dk, fordi det ifølge adm. direktør Monika Juul Henriksen, er en fremtidssikret digital platform, der giver mulighed for at tage brugeroplevelsen til nye højder.
HR- og lønvirksomheden Visma Enterprise har valgt at tilslutte sig mit.dk, fordi det ifølge adm. direktør Monika Juul Henriksen, er en fremtidssikret digital platform, der giver mulighed for at tage brugeroplevelsen til nye højder.

Pressemeddelelse -

Visma Enterprise Danmark indgår aftale med Netcompany om mit.dk

mit.dk er en ny innovativ borgerløsning, som blandt andet forener digital post på tværs af offentlige og private aktører. Blandt de første aktører har HR- og lønvirksomheden Visma Enterprise, som håndterer en kvart million lønsedler om måneden, valgt at tilslutte sig den banebrydende digitale platform. På mit.dk får Visma Enterprise mulighed for at optimere og udvikle nye digitale services til kunderne.

Når Danmarks nye digitale univers mit.dk lanceres i slutningen af november, åbnes der samtidig op for en innovativ platform, der tilbyder nye digitale samarbejdsmuligheder og interaktioner mellem afsendere og modtagere af digital post. Det er blandt andet muligheden for at tage brugeroplevelsen til nye højder, der nu får Visma Enterprise Danmark til at indgå samarbejde med Netcompany, som står bag mit.dk.

I Visma Enterprise lever vi af at digitalisere administrative processer og opgaver, der vedrører løn og HR. Vi har konstant fokus på at tilbyde de bedste og mest effektive digitale løsninger, der gør hverdagen lettere for både professionelle specialister og virksomhedens medarbejdere. Ved at bruge mit.dk som digital postløsning understøtter vi ikke kun vores kunders digitaliseringsrejse, vi understøtter også fremtidens dialog myndigheder, virksomheder og borgere imellem”, udtaler Monika Juul Henriksen, som er administrerende direktør i Visma Enterprise Danmark.

Det er netop HR- og lønvirksomhedens ufravigelige fokus på at minimere kundernes tid og ressourcer brugt på administration og fysiske processer, der understøtter valget af mit.dk.

”Beslutningen om at indgå samarbejde med Netcompany om mit.dk er en bevidst strategisk beslutning. mit.dk er en fremtidssikret digital platform, som byder på innovative features, der betyder, at vi som leverandør af digitale HR- og lønløsninger får mulighed for at skabe en tæt forbindelse til vores egne selvbetjeningsløsninger. På den måde er mit.dk meget mere end postudveksling. Det er med til at sikre en endnu bedre brugeroplevelse for vores kunder og endnu vigtigere for vores kunders medarbejdere”, pointerer Monika Juul Henriksen.

Ligesom den administrerende direktør ikke er i tvivl om, at samarbejdet med mit.dk bliver en fordel for både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, er hun også overbevist om at mit.dk er med til at sætte ny standard for den fremtidige interaktion mellem det offentlige, virksomheder og den enkelte. 

Sammenlignet med resten af EU ligger Danmark i top på digitalisering, og det er netop løsninger som mit.dk, der er med til at hæve barren. Det ønsker vi som landets førende leverandør af HR- og lønsystemer til enterprise-markedet naturligvis at være en aktiv del af. Vi glæder os til at komme i gang og byde vores kunder velkommen på mit.dk”.

Visma Enterprise har netop indgået samarbejdsaftalen med Netcompany og forventer, at alle virksomhedens kunder serviceres gennem mit.dk i løbet af første halvår 2022.

Emner

Kategorier


Om mit.dk:

  • mit.dk er en ny innovativ postløsning, der forener digital post på tværs af offentlige og private aktører.
  • Fra 30. november får alle danske borgere over 15 år digital post fra det offentlige på mit.dk. En række virksomheder og private organisationer har også valgt at tilslutte sig den nye løsning og sende digital post via mit.dk.
  • mit.dk er også en platform, der giver mulighed for nye digitale samarbejder og interaktion mellem afsendere og modtagere af digital post.
  • På mit.dk undgår brugeren at skulle klikke sig ud og ind mellem forskellige selvbetjeningstjenester, idet alt interaktion og kommunikation mellem afsender og modtager sker på selve platformen.
  • Målet med mit.dk er at gøre kommunikationen let og levende mellem virksomheder, kunder, myndigheder og organisationer. Det bliver muligt at betale regninger, booke tider, chatte med sin kunderådgiver, afgive samtykker, betale regninger og meget andet, samme sted, som den digitale post læses.
  • mit.dk er udviklet af Netcompany for de danske myndigheder og tages i brug den 30. november 2021.

Om Visma Enterprise A/S:

  • Visma Enterprise A/S er en af landets førende leverandører af HR- og lønløsninger.
  • Med 155 medarbejdere rådgiver og servicerer Visma Enterprise mere end 1.500 kunder, primært mellemstore og store virksomheder, med digitaliserede HRM-løsninger inden for personale-, løn- og rekrutteringsprocesser. Med My Visma suiten automatiserer virksomheden manuelle processer og frigør både tid og ressourcer hos kunderne.
  • Visma Enterprise har hovedkontor i Carlsbergbyen i København samt et kontor i Aalborg.
  • Visma Enterprise A/S er en del af Visma, som er en af Europas førende udbydere af software og services, der forenkler og automatiserer administrative forretningsprocesser. Visma har ca. 14.000 medarbejdere og 1.100.000 kunder inden for den offentlige og private sektor fordelt over hele verden.

Pressekontakt

Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark