Gå til indhold
Jumbo-Visma signing / Øystein Moan, Visma og Richard Plugge, Team Oranje
Jumbo-Visma signing / Øystein Moan, Visma og Richard Plugge, Team Oranje

Pressemeddelelse -

Visma er ny titelsponsor for top UCI World Tour Team Jumbo-Visma

Visma, førende udbyder af software løsninger til den offentlige og private sektor, har indgået en ny aftale af minimum fem års varighed, om at blive titelsponsor af hollandske cykel og speedskating Team Oranje. Fra 1. januar 2019 vil både speedskating og cykelholdet konkurrere under navnet Team Jumbo-Visma.

Aftalen gør Visma til det første nordiske selskab, der støtter et professionelt cykelhold i denne skala og er i tråd med Vismas strategiske planer om at udvide sine aktiviteter på det europæiske marked.

“Vi er begejstrede for at sponsorere et af verdens bedste cykel og speedskating teams. Tilmed et hold med de olympiske guld-vindere, Sven Kramer, Carlijn Archtereekte og Kjeld Nuis. Visma bevæger sig fra at være et nordisk selskab til at være paneuropæisk. Dette sponsorat af Team Jumbo-Visma, er en vigtig markering og synliggørelse af vores intentioner om at afsætte et endnu dybere fodaftryk i Europa” siger Visma CEO Øystein Moan

Danske Jonas Vingegaard er rytter på Team Jumbo-Visma, tidligere LottoNL-Jumbo, hvor sloveniske Primož Roglič og hollandske Steven Kruijswijk i år kørte i top fem i Tour de France.

Team Jumbo-Visma blev formet i Holland, et vigtigt strategisk marked for Visma, hvor selskabet investerer massivt i udvikling af forretningen. Alene de sidste fire måneder, har Visma udvidet med fire nye selskaber i Holland. Heriblandt den førende leverandør af løn og HCM (Human Capital Management) software Raet.

“Vi tror på at dette sponsorat, vil sætte Visma på det europæiske landkort og positionere Visma stærkt i Holland såvel som resten af Europa. Cykling er en populær sport i vores eksisterende og potentielle markeder. Derfor giver dette sponsorat så god mening” fortsætter Vismas CEO.

Cykelsporten er favoriseret af en stor følgerskare over Europa, og speedskating har stærke rødder i både Holland og Norge. Team Jumbo-Visma har historisk set præsteret imponerende både indenfor cykling og speedskating. Direktøren for Team Jumbo-Visma, Richard Plugge, udviser stor begejstring over aftalen:

“Visma er det første nordiske selskab, der støtter cykelsporten i denne udstrækning. Det gør mig stolt. Samarbejdet med Visma understøtter styrken af vores team, der forener cykling og speedskating” forklarer Plugge.

Plugges med-direktør, Jac Orie, stemmer i: “Det er stort, at et selskab som Visma har valgt vores, kombinerede, cykel og speedskating hold. De udviser en tydelig interesse i begge sportsgrene, som de deler med mange hollandske firmaer. Derfor føltes dette som et naturligt og godt match. Jeg er overbevist om at vores forening, kan skabe store resultater for os begge.”

For yderligere information, kontakt venligst:

Øystein Moan, CEO Visma Group, +47 92 08 00 00

Ard Bierens, Communications Manager Team Oranje, +31 655 83 84 52


Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med over 8.250 ansatte, flere end 800.000 kunder og en omsætning på NOK 8.537 millioner i 2017, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder. Besøg Visma.dk

Pressekontakt

Gitte Nordstrøm

Gitte Nordstrøm

Pressekontakt PR Manager Visma e-conomic A/S 51 94 08 83

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med 12 500 ansatte, 1.000.000 kunder og en omsætning på EUR 1,741 millioner i 2020, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder.

Visma
Langebrogade 1
1411 København K
Danmark