Gå til indhold
Visma fortsætter med opkøb i Danmark  - vil være ledende på e-fakturering

Pressemeddelelse -

Visma fortsætter med opkøb i Danmark - vil være ledende på e-fakturering

Som led i en klar strategi om at være førende inden for digitale løsninger til danske virksomheder, køber IT-koncernen Visma danske Sproom - en af de førende udbydere af elektronisk fakturering.

- Vi ser stort potentiale for danske virksomheder ved øget digitalisering, herunder e-fakturering. Med købet af Sproom vil Visma kunne tilbyde endnu stærkere løsninger på dette område – både tæt indbygget i egne Visma-produkter, som eksempelvis regnskabsprogrammet e-conomic, samt til danske virksomheder der ikke benytter et Visma-økonomisystem, siger Mads Rebsdorf, direktør i e-conomic & Visma Software i Danmark.

Accelererer udviklingen med Visma

Sproom har specialiseret sig i elektronisk fakturering, der gør det muligt digitalt at sende og modtage fakturaer mellem leverandører og kunder, uanset hvilket økonomisystem virksomhederne opererer med. Mere end 20.000 virksomheder anvender i dag aktivt Sprooms cloud-baserede løsning.

- Sammen med Visma kan vi for alvor accelerere udviklingen og udbredelsen af e-fakturering, så løsningerne bliver endnu mere tilgængelige, økonomisk fordelagtige og samtidig tilfører øget kvalitet for tusindvis af danske virksomheder, siger Thomas Permin Berger, direktør og en af de tre medstiftere af Sproom.

Fortsat vækst

Sproom beskæftiger 12 medarbejdere og forventer i 2016 en omsætning på mere end 10 millioner kroner. Alene det sidste år har Sproom haft en vækst på 37 procent. En vækst som Thomas Permin Berger forventer fortsætter med Visma som ejere.

Sproom vil fortsætte som selvstændig løsning, ligesom eksisterende kunder og partnere kan se frem til fortsatte forbedringer under Vismas ejerskab.

Visma satser på cloud-løsninger

Vismas køb af Sproom spiller godt sammen med cloud-tendensen i markedet, hvor både store og små virksomheder har muligheder for at sammenkoble digitale løsninger og høste store automatiserings- og effektiviseringsgevinster på en nem og økonomisk fordelagtig måde.

Bl.a. derfor købte Visma i 2015 e-conomic, der med +95.000 kunder i Danmark også udgør en vigtig brik i Vismas vækststrategi. Både e-conomic og Sproom er således et af flere opkøb, som Visma har foretaget som led i koncernens cloud-strategi om at levere ledende digitale løsninger til små og mellemstore virksomheder.

Sproom blev etableret i 2010 af Thomas Permin Berger, Steen Haunstrup og Morten Holm samt en gruppe private investorer. Thomas og Steen vil begge fortsætte arbejdet med Sproom i tæt samarbejde med de nye kollegaer i e-conomic og Visma Software.

Related links

Emner

Kategorier


Visma leverer en bred vifte af produkter og ydelser til mange forskellige brancher, forretningsområder og kundetyper.

Vi er Nordens førende leverandør inden for økonomisystemer, detail-IT, outsourcing af løn- og økonomi, inkasso samt udvikling af og rådgivning om større it-løsninger.

Visma er en af Nordens største virksomheder med over 6.700 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Rumænien, Letland og Litauen. Vores mange enheder og selskaber arbejder alle med effektivisering af forretningsprocesser på forskellige områder.

Det nordiske samarbejde gør, at vi har mulighed for at servicere virksomheder, der er repræsenteret i flere nordiske lande. Hvis din virksomhed har brug for assistance i flere af de nordiske lande, kan vi sammen skræddersy en løsning, der passer netop dit behov.

I Danmark er vi omkring 640 mennesker, der alle er parate til at effektivisere din virksomhed.

Pressekontakt

Lars Engbork

Lars Engbork

Adm. direktør Visma Software & Visma e-conomic +45 22 69 28 68

Relateret materiale

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark