Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Visma køber EasyCruit fra Lumesse og styrker sin position inden for cloud-baserede rekrutteringsløsninger

Med købet af EasyCruit fra Lumesse udvider Visma sin forretning og styrker sin portefølje af cloud-baseret software.

- Lumesse har været på udkig efter en køber, der kan fortsætte med at udvikle EasyCruit internationalt, og vi er meget tilfredse med denne transaktion. Vi er overbeviste om, at transaktionen øger konkurrenceevnen og evnen til at skabe værdi for nye og eksisterende EasyCruit-kunder. Samtidig giver det Lumesse mulighed for at fokusere på kerneforretningen, siger Didier Bench, bestyrelsesformand i Lumesse.

- EasyCruit er et fremragende supplement til Vismas eksisterende portefølge af cloudbaserede HRM-systemer, og købet gør os til en stærkere leverandør inden for softwareløsninger til rekruttering. Købet styrker Vismas position i markedet og giver ekstra kapacitet til forbedring af produkter og services til eksisterende og nye kunder. Vi er glade for at skabe værdi og vækst sammen, siger Jan Ivar Borgersen, administrerende direktør i Visma Enterprise Solutions.

For mere information, kontakt venligst:
Jan Ivar Borgersen, administrerende direktør i Visma Enterprise Solutions: + 47 905 48 745
Didier Bench, bestyrelsesformand i Lumesse: +44 (0) 1582 817209

Om Lumesse
Lumesse leverer talent-løsninger til mere end 2.400 organisationer i over 70 lande, hvilket sætter dem i stand til at engagere sig og pleje de bedste talenter i et foranderligt og krævende globalt miljø. Med unikke og yderst fleksible løsninger er kunder godt rustet til at udnytte den hurtige udvikling af nye teknologier og ændrede forretningsbetingelser, samtidig med, at alle forretningsbehov bliver dækket både lokalt og globalt. For yderligere information besøg www.lumesse.com.

Emner

Kategorier


Visma leverer en bred vifte af produkter og ydelser til mange forskellige brancher, forretningsområder og kundetyper.

Vi er Nordens førende leverandør inden for økonomisystemer, detail-IT, outsourcing af løn- og økonomi, inkasso samt udvikling af og rådgivning om større it-løsninger.

Visma er en af Nordens største virksomheder med over 6.700 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Rumænien, Letland og Litauen. Vores mange enheder og selskaber arbejder alle med effektivisering af forretningsprocesser på forskellige områder.

Det nordiske samarbejde gør, at vi har mulighed for at servicere virksomheder, der er repræsenteret i flere nordiske lande. Hvis din virksomhed har brug for assistance i flere af de nordiske lande, kan vi sammen skræddersy en løsning, der passer netop dit behov.

I Danmark er vi omkring 640 mennesker, der alle er parate til at effektivisere din virksomhed.

Pressekontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt National PR Manager Visma Danmark Holding A/S +45 3151 2587
Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663
Randi Mehrenst Rimdal

Randi Mehrenst Rimdal

Pressekontakt Head of Marketing and Communication Visma Consulting A/S +45 5361 6336
Henrik Bruun Alexandersen

Henrik Bruun Alexandersen

Pressekontakt PR Manager Visma Dinero ApS +45 50 52 52 73 Visma Dinero ApS
Mette Voigt Jørgensen

Mette Voigt Jørgensen

Pressekontakt Marketing Director Visma Dataløn & Proløn +45 4282 2028

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark