Få vores nyheder på mail

Visma køber EasyCruit fra Lumesse og styrker sin position inden for cloud-baserede rekrutteringsløsninger

Pressemeddelelse   •   Maj 12, 2016 09:00 CEST

Med købet af EasyCruit fra Lumesse udvider Visma sin forretning og styrker sin portefølje af cloud-baseret software.

- Lumesse har været på udkig efter en køber, der kan fortsætte med at udvikle EasyCruit internationalt, og vi er meget tilfredse med denne transaktion. Vi er overbeviste om, at transaktionen øger konkurrenceevnen og evnen til at skabe værdi for nye og eksisterende EasyCruit-kunder. Samtidig giver det Lumesse mulighed for at fokusere på kerneforretningen, siger Didier Bench, bestyrelsesformand i Lumesse.

- EasyCruit er et fremragende supplement til Vismas eksisterende portefølge af cloudbaserede HRM-systemer, og købet gør os til en stærkere leverandør inden for softwareløsninger til rekruttering. Købet styrker Vismas position i markedet og giver ekstra kapacitet til forbedring af produkter og services til eksisterende og nye kunder. Vi er glade for at skabe værdi og vækst sammen, siger Jan Ivar Borgersen, administrerende direktør i Visma Enterprise Solutions.

For mere information, kontakt venligst:
Jan Ivar Borgersen, administrerende direktør i Visma Enterprise Solutions: + 47 905 48 745
Didier Bench, bestyrelsesformand i Lumesse: +44 (0) 1582 817209

Om Lumesse
Lumesse leverer talent-løsninger til mere end 2.400 organisationer i over 70 lande, hvilket sætter dem i stand til at engagere sig og pleje de bedste talenter i et foranderligt og krævende globalt miljø. Med unikke og yderst fleksible løsninger er kunder godt rustet til at udnytte den hurtige udvikling af nye teknologier og ændrede forretningsbetingelser, samtidig med, at alle forretningsbehov bliver dækket både lokalt og globalt. For yderligere information besøg www.lumesse.com.

Visma leverer en bred vifte af produkter og ydelser til mange forskellige brancher, forretningsområder og kundetyper.

Vi er Nordens førende leverandør inden for økonomisystemer, detail-IT, outsourcing af løn- og økonomi, inkasso samt udvikling af og rådgivning om større it-løsninger.

Visma er en af Nordens største virksomheder med over 6.700 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Rumænien, Letland og Litauen. Vores mange enheder og selskaber arbejder alle med effektivisering af forretningsprocesser på forskellige områder.

Det nordiske samarbejde gør, at vi har mulighed for at servicere virksomheder, der er repræsenteret i flere nordiske lande. Hvis din virksomhed har brug for assistance i flere af de nordiske lande, kan vi sammen skræddersy en løsning, der passer netop dit behov.

I Danmark er vi omkring 640 mennesker, der alle er parate til at effektivisere din virksomhed.

Vedhæftede filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.