Gå til indhold
Visma køber regnskabsprogrammet Dinero

Pressemeddelelse -

Visma køber regnskabsprogrammet Dinero

Som led i en klar strategi om at være førende inden for regnskabsprogrammer og softwareløsninger til små og mellemstore virksomheder i Danmark, køber IT-koncernen Visma den danske iværksættervirksomhed Dinero.

Den ledende nordiske IT-koncern Visma, der i 2015 købte e-conomic, har netop købt det online regnskabsprogram Dinero, med den danske serieiværksætter Martin Thorborg i spidsen.

Regnskabsprogram til iværksættere

Dinero, der blev etableret som online regnskabsprogram i 2012, har på kort tid fået godt fat i især iværksætter og startup-segmentet og har indtil videre fået mere end 110.000 tilmeldte virksomheder.

  • Vi har været på en fantastisk rejse de sidste fire år. Det samme har Visma og e-conomic, som deler vores ambitioner om at tilbyde de bedste og enkleste løsninger til mindre danske virksomheder. Det giver nu mening for os at gå sammen og få størrelsen, der kan tage Dinero og vores løsninger til det næste niveau, siger Martin Thorborg, der fortsætter som direktør og vil lede og udvikle Dinero i Visma-regi

Dinero beskæftiger cirka 30 medarbejdere og havde i 2015 en omsætning på 9,7 millioner kroner.

Stærkere løsninger til SMV´erne

Opkøbet sker som led i Vismas strategi om at levere de bedste økonomisystemer og forretningsløsninger til alle små og mellemstore virksomheder i Danmark.

  • Dinero har været igennem en imponerende udvikling og lavet et fantastisk regnskabsprogram, som gør det utroligt enkelt for de mindste selskaber at håndtere deres bogholderi. Visma og Dinero deler visioner for SMV-segmentet i Danmark, og derfor er det et godt match. Med opkøbet af Dinero vil Visma dermed kunne tilbyde de bedste løsninger til de allermindste virksomheder og iværksættere og hele vejen op til mellemstore virksomheder, siger Mads Rebsdorf, direktør i Visma Software i Danmark.

Både regnskabsprogrammet Dinero og andre løsninger fra Visma, herunder e-conomic, fortsætter som hidtil, med selvstændige løsninger og med samme medarbejdere til at udvikle og servicere kunderne.

Mere information:

www.visma.dk, www.dinero.dk og www.e-conomic.dk samt www.visma.com

Related links

Emner

Kategorier


Visma leverer en bred vifte af produkter og ydelser til mange forskellige brancher, forretningsområder og kundetyper.

Vi er Nordens førende leverandør inden for økonomisystemer, detail-IT, outsourcing af løn- og økonomi, inkasso samt udvikling af og rådgivning om større it-løsninger.

Visma er en af Nordens største virksomheder med over 6.700 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Rumænien, Letland og Litauen. Vores mange enheder og selskaber arbejder alle med effektivisering af forretningsprocesser på forskellige områder.

Det nordiske samarbejde gør, at vi har mulighed for at servicere virksomheder, der er repræsenteret i flere nordiske lande. Hvis din virksomhed har brug for assistance i flere af de nordiske lande, kan vi sammen skræddersy en løsning, der passer netop dit behov.

I Danmark er vi omkring 640 mennesker, der alle er parate til at effektivisere din virksomhed.

Pressekontakt

Lars Engbork

Lars Engbork

Adm. direktør Visma Software & Visma e-conomic +45 22 69 28 68
Martin Thorborg

Martin Thorborg

Adm. direktør Visma Dinero ApS +45 40 74 42 09 Visma Dinero

Relateret materiale

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark