Gå til indhold
Visma øger investeringen i subscription management software med købet af Upodi

Pressemeddelelse -

Visma øger investeringen i subscription management software med købet af Upodi

Visma øger sit fokus på subscription management med opkøbet af danske Upodi - en platform til abonnement-styring og -fakturering. Sammen med Upodi vil Visma fortsætte med at effektivisere abonnementsbaserede forretningsmodeller for at imødekomme voksende efterspørgsel i markedet.

Der sker en hastig transformation mod abonnementsbaserede forretningsmodeller, der går på tværs af brancher. Visma investerer allerede massivt i dette marked, og købet af Upodi er et yderligere skridt i denne retning.

En abonnementsmodel handler om at opnå løbende indtægter i virksomheden og danne langvarige kunderelationer. Upodi er en softwareløsning, der sætter abonnementer, fakturering og betaling på autopilot, hvilket også er grunden til at Visma ser Upodi som en naturlig del af Visma-strategien.

”Vi ser en stigning i nye krav fra kunderne, når det kommer til fakturering og betaling for deres produkter. Med Upodi fortsætter vi vores rejse i abonnements-økonomien, vi udvider Visma-økosystemet, og vi giver vores kunder mulighed for at skalere deres abonnementsforretning i takt med at virksomheden vokser. Upodis software til abonnement-styring passer således også godt til Vismas eksisterende cloud-ERP-portefølje,” sagde Allan Hamilton, M&A Director hos Visma.

”Opbygningen af en førende branche-platform kræver viden om den finansielle drift og den transformation, der i øjeblikket sker inden for det finansielle område. Visma besidder begge kompetencer, og samtidig deler Visma og Upodi samme vision for fremtiden.” sagde Rasmus Foged, MD og grundlægger af Upodi.

For mere information

Allan Lundgaard Hamilton, M&A Director, Visma
Telefon: +45 23 37 36 57
E-mail: Allan.Lundgaard.Hamilton@visma.com

Rasmus Foged, Managing Director, Upodi
Telefon +45 28 14 59 57
E-mail: rasmusf@upodi.com  

Om Upodi
Upodi er en anerkendt leverandør på det danske marked med en lang række kunder, herunder Lunar, Goodiebox og MobilePay. Virksomheden blev grundlagt i 2017 for at understøtte den hurtigt voksende ændring i købsadfærd. Med sin fleksible subscription management platform giver Upodi kunderne mulighed for hurtigt at skalere deres abonnementsforretning, og samtidig reducere deres omkostninger.

Emner

Kategorier


Om Visma
Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services, der skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Vi forenkler menneskers arbejdsliv ved at automatisere og forenkle processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser. I 2020 havde Visma en omsætning på 1.741 millioner euro. Tilsammen er vi 14.000 medarbejdere dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag for vores 1.135.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika. Besøg os på visma.dk.

Pressekontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt National PR Manager Visma Danmark Holding A/S +45 3151 2587
Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663
Randi Mehrenst Rimdal

Randi Mehrenst Rimdal

Pressekontakt Head of Marketing and Communication Visma Consulting A/S +45 5361 6336
Henrik Bruun Alexandersen

Henrik Bruun Alexandersen

Pressekontakt PR Manager Visma Dinero ApS +45 50 52 52 73 Visma Dinero ApS
Mette Voigt Jørgensen

Mette Voigt Jørgensen

Pressekontakt Marketing Director Visma Dataløn & Proløn +45 4282 2028

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark