Gå til indhold
Foto: Visma/PR: Mads Rebsdorf, Visma og Finn Conradsen, Proløn
Foto: Visma/PR: Mads Rebsdorf, Visma og Finn Conradsen, Proløn

Pressemeddelelse -

Visma øger udbud af cloud-baserede lønsystemer med opkøb af ProLøn

Visma udvider inden for cloud-baserede lønsystemer med opkøbet af ProLøn i Danmark.

Det er Vismas strategi at tilbyde de bedste løn og personale-løsninger (HRM) til små og mellemstore virksomheder (SMV) i Norden. ProLøns kerneprodukter er cloud-baserede lønsystemer til SMV'er og deres lønpartnere. Disse produkter er kombineret af ProLøns dygtige lønspecialister, der hjælper kunderne med træning og support. ProLøn tilbyder integration til flertallet af eksisterende ERP-systemudbydere. Herunder blandt andet Visma-ejede e-conomic, samt en bred vifte af tidsregistrerings og planlægningssystemer.

Opkøbet styrker Vismas udbud af cloud-løsninger, der effektiviserer SMV’er i Danmark og bidrager til at etablere Visma som leverandør af komplette løsninger og tjenester i segmentet.

Vi har været imponerede over ProLøn-teamet og deres fokus på at skabe værdi for deres kunder. Vi mener at ProLøn, som en del af Visma, vil skabe nye muligheder og øge værdien for eksisterende, såvel som for nye kunder, siger Mads Rebsdorf, adm. Direktør, Visma e-conomic A / S.

ProLøn har 31 medarbejdere og har i 30 år hjulpet danske virksomheder til at effektivisere deres lønadministration. Det har de gjort ved at udvikle standardløsninger tilpasset SMV’er og specifikke brancher. Som en del af Visma, vil ProLøn fortsætte med at styrke eksisterende løsninger, samt udforske mulighederne for at tilbyde flere relevante produkter og tjenester til kunderne.

ProLøn har gennemgået en spændende udvikling de seneste år med betydelig vækst. Vi deler visionen om at forenkle lønprocesser hos SMV'er og lønadministratorer med fantastisk software og service. Visma er den perfekte partner til at tage ProLøn til det næste niveau, siger Finn Conradsen, administrerende direktør for ProLøn.

ProLøn har med stor succes demonstreret, at virksomheden evner at vokse og samtidigt fastholde den meget høje kundetilfredshed, som har karakteriseret ProLøn gennem mange år. I dag er mere end 11.000 af landets virksomheder kunder.

ProLøn vil, som en del af Vismas SMV-division, fortsætte som en selvstændig enhed under ProLøn-brandet, med fokus på at levere produkter af høj standard og god kundeservice.

For yderligere information:

Visma

Mads Rebsdorf, adm. Direktør, Visma e-conomic A / S +45 21 61 91 00

ProLøn

Finn Conradsen, administrerende direktør, ProLøn A / S +45 41 78 30 60


Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med mere end 9.500 ansatte, 1.000.000 kundekontrakter og en omsætning på EUR 1,199 millioner i 2018, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder. Besøg Visma.dk

Pressekontakt

Gitte Nordstrøm

Gitte Nordstrøm

Pressekontakt PR Manager Visma e-conomic A/S 51 94 08 83

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med 12 500 ansatte, 1.000.000 kunder og en omsætning på EUR 1,741 millioner i 2020, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder.

Visma
Langebrogade 1
1411 København K
Danmark