Gå til indhold
Visma opkøber mySupply og styrker erhvervslivets muligheder for elektronisk fakturering i Danmark

Pressemeddelelse -

Visma opkøber mySupply og styrker erhvervslivets muligheder for elektronisk fakturering i Danmark

Den nordjyske virksomhed mySupply er blevet opkøbt af Visma. Dermed styrker Visma sit ejerskab og position i Danmark inden for den digitale infrastruktur for faktura- og dokumenthåndtering. Ifølge Visma åbner opkøbet op for flere markeder og muligheden for at servicere endnu større kunder.

Kalenderen er først lige vendt til 2022, men allerede fra starten af det nye år fortsætter Visma sin ambitiøse opkøbsstrategi i Danmark. Med opkøbet af mySupply tilføjer Visma en af landets førende leverandører af løsninger til elektronisk handel og systemintegrationer til familien. mySupply fortsætter som selvstændig virksomhed.

Opkøbet udbygger Vismas ejerskab og position i den digitale infrastruktur for end-to-end e-faktura- og dokumenthåndtering, som kommer til gavn for de danske virksomheder.

“Med opkøbet af mySupply får vi en unik mulighed for at benytte og udvikle den digitale infrastruktur for elektronisk fakturering, der i sidste ende vil få stor værdi for det danske erhvervsliv,” siger Lars Engbork, adm. direktør i Visma e-conomic.

Tilbage i 2016 opkøbte Visma virksomheden Sproom, som gør det muligt at sende og modtage elektroniske fakturaer mellem leverandører og kunder. Men hvor Sproom hovedsageligt håndterer små og mellemstore virksomheder, kan mySupply servicere endnu større selskaber og offentlige kunder.

“mySupply har opbygget en platform, der kan håndtere elektroniske dokumenter i en meget stor skala, som eksempelvis i dag gavner regioner og statslige institutioner. Dermed kan Visma servicere endnu større kunder og samtidig understøtte en endnu stærkere digitaliseringen af det danske erhvervsliv. Med mySupply ombord understreger vi igen vores engagement og vilje til at lede denne nødvendige digitalisering - på vegne af og til gavn for de danske virksomheder.” siger Lars Engbork.

Videreudvikling af mySupply under Visma

mySupply blev stiftet i 2000 og er beliggende ved Aabybro tæt ved Aalborg. I dag går ca. en tredjedel af alle fakturaer i Danmark gennem et af deres systemer, og på virksomhedens kundeliste tæller blandt andet flere regioner, statslige styrelser og store private virksomheder. Stifter og ejerleder af mySupply Flemming Beltoft ser frem til samarbejdet med Visma.

“Visma har kompetencer inden for udvikling af processer og digitale løsninger, som kan supplere mySupplys stærke fundament. Elektronisk fakturering er ikke nyt i Danmark, men det næste store skridt er at blive endnu bedre til at udnytte den tilgængelige data fra digitale dokumenter, og her kan vi hos mySupply og Visma i samarbejde udrette store ting,” siger Flemming Beltoft.

mySupply har igennem de sidste 20 år opbygget en unik erfaring med udveksling af elektroniske dokumenter og systemintegrationer indenfor NemHandel, Peppol, VANS m.v. mySupply har udviklet VAX 360 systemet, der ikke findes tilsvarende på markedet, for løsning og håndtering af digitale dokumenter. Det er et system, som Flemming Beltoft er helt tryg ved at fortsætte udviklingen af i Vismas regi.

“Det har været essentielt, at vi kan se vores kunder i øjnene og sikre en fortsat udvikling af VAX-løsningen og en god fremtidig leverandør under et nyt ejerskab. Vi har set, at Visma kan tilføre yderligere kompetencer og markedsmæssige muligheder indenfor vores forretningsområde. Jeg mener derfor, at vi har fundet den helt rigtige ejer,” siger Flemming Beltoft.

Flemming Beltoft vil i forbindelse med opkøbet desuden planlægge sin udtræden af arbejdsmarkedet, men vil bistå med at finde den nye adm. direktør af mySupply.

Opkøbet trådte officielt i kraft fra 11 januar 2022. mySupply fortsætter sit virke fra det nordjyske og beholder sit navn.


Om mySupply

mySupply er én af landets førende konsulentvirksomheder og leverandør af løsninger til elektronisk handel og systemintegrationer. mySupply er stiftet af Flemming Beltoft og har eksisteret siden 2000. Virksomheden er beliggende i Aabybro tæt ved Aalborg, og beskæftiger i dag et hold af dygtige og kvalificerede medarbejdere. Vores team er et godt mix af veluddannede akademikere, både nyuddannede teoretikere og erfarne praktikere, softwareudviklere og konsulenter.

Emner

Kategorier


Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 14.000 medarbejdere, 1.135.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 1.741 millioner euro i 2020 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Pressekontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt National PR Manager Visma Danmark Holding A/S +45 3151 2587
Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663
Randi Mehrenst Rimdal

Randi Mehrenst Rimdal

Pressekontakt Head of Marketing and Communication Visma Consulting A/S +45 5361 6336
Henrik Bruun Alexandersen

Henrik Bruun Alexandersen

Pressekontakt PR Manager Visma Dinero ApS +45 50 52 52 73 Visma Dinero ApS
Mette Voigt Jørgensen

Mette Voigt Jørgensen

Pressekontakt Marketing Director Visma Dataløn & Proløn +45 4282 2028

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark