Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Visma opkøber StarSoft Oy, Finlands førende udbyder af software til skoleadministration

Ved opkøbet af StarSoft Oy styrker Visma sit fokus inden for software til skoleadministration og udvider forretningen på det finske marked

- Ved at blive en del af Visma får vores software-portefølje nye muligheder og vores position inden for skoleadministration bliver styrket. Visma vil bidrage med kapital og kompetencer, og vi er overbeviste om, at dette vil styrke vores evne til at levere endnu bedre løsninger til nye og eksisterende kunder og medarbejdere, siger Jarto Tarpio, Chief Technology Officer i StarSoft Oy.

- Finland er et vigtigt område for Visma og opkøbet af StarSoft Oy styrker vores position på det finske marked. Brugervenlighed og mobilitet er to centrale elementer i vores cloud-strategi, og det bliver stærkt understøttet af porteføljen i StarSoft Oy. Vi er imponerede over organisationen og er ivrige efter at udvikle virksomheden yderligere, siger Øystein Moan, CEO i Visma.

- Vi er stolte over at kunne meddele, at lærere, elever, forældre og skoleforvaltninger i hele Finland fra nu af vil kommunikere gennem en skoleadministrationstjeneste fra Visma. Skolesektoren er et centralt område for Visma, og vi vil fortsætte med at udvikle selvbetjeningsløsninger, der bidrager til at øge effektiviteten og automatiseringen i både det finske samfund og internationalt, fortsætter Øystein Moan.

For mere information, kontakt venligst:

Øystein Moan, CEO i Visma: + 47 920 80 000
Jarto Tarpio, Chief Technology Officer i StarSoft Oy: +358 50 561 7813

Om StarSoft Oy:

StarSoft Oy er et førende finsk softwarefirma med speciale i softwareløsninger til skoleadministration. StarSoft blev grundlagt i 1987 og har 56 medarbejdere placeret i Vaasa. Virksomheden har en stærk position og en bred kundeportefølje på det finske marked.

Related links

Emner

Kategorier


Visma leverer en bred vifte af produkter og ydelser til mange forskellige brancher, forretningsområder og kundetyper.

Vi er Nordens førende leverandør inden for økonomisystemer, detail-IT, outsourcing af løn- og økonomi, inkasso samt udvikling af og rådgivning om større it-løsninger.

Visma er en af Nordens største virksomheder med over 6.700 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Rumænien, Letland og Litauen. Vores mange enheder og selskaber arbejder alle med effektivisering af forretningsprocesser på forskellige områder.

Det nordiske samarbejde gør, at vi har mulighed for at servicere virksomheder, der er repræsenteret i flere nordiske lande. Hvis din virksomhed har brug for assistance i flere af de nordiske lande, kan vi sammen skræddersy en løsning, der passer netop dit behov.

I Danmark er vi omkring 640 mennesker, der alle er parate til at effektivisere din virksomhed.

Pressekontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt National PR Manager Visma Danmark Holding A/S +45 3151 2587
Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663
Randi Mehrenst Rimdal

Randi Mehrenst Rimdal

Pressekontakt Head of Marketing and Communication Visma Consulting A/S +45 5361 6336
Henrik Bruun Alexandersen

Henrik Bruun Alexandersen

Pressekontakt PR Manager Visma Dinero ApS +45 50 52 52 73 Visma Dinero ApS
Mette Voigt Jørgensen

Mette Voigt Jørgensen

Pressekontakt Marketing Director Visma Dataløn & Proløn +45 4282 2028

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark