Gå til indhold
Foto: CADWALK, EC Hansen Hus, tegnet af Danielsen Architecture, som i 2021 bliver domicil for Visma
Foto: CADWALK, EC Hansen Hus, tegnet af Danielsen Architecture, som i 2021 bliver domicil for Visma

Pressemeddelelse -

Visma samler divisioner: Indgår aftale om nyt domicil i Carlsberg Byen

IT-virksomheden Vismas vækstambitioner skal udleves i Carlsberg Byen. Det slår selskabet fast i en ny aftale om et stort og visionært projektbyggeri i det ikoniske Carlsberg Byen. Visma flytter ind primo 2021.

Visma Huset i Carlsberg Byen

Domicil-projektet er tegnet af Danielsen Architecture. Fra begyndelsen af 2021 vil samtlige af Vismas divisioner og virksomheder i hovedstadsområdet blive forenet under samme tag.

Beslutningen om ét samlet domicil er truffet for at samle viden og services på tværs af Vismas platforme.

På vegne af de Visma-ejede selskaber, der flytter ind i huset, uddyber Carsten Boje Møller, divisionsdirektør i Visma: “Vores drøm er at skabe et center for viden og innovation drevet af Vismas ambitioner og værdier inden for diversitet, åbenhed og teknologi. Carlsberg Byen afspejler den mangfoldighed og urbane, kreative kultur som Visma Huset vil rumme. I det hele taget har Carlsberg Byen og Visma mange fællestræk, når det kommer til visionær udvikling med stor respekt for oprindelse. Den energi, der vil opstå ved at samle koncernen, vil have en mærkbar, positiv effekt på vores kultur, kunder og omgivelser”

I Carlsberg Byen ser man frem til at byde de nye lejere velkommen: ”Visma er med sin innovative profil en god repræsentant for den udvikling, vi ser i Carlsberg Byen, og de vil supplere de eksisterende virksomheder i området rigtigt godt. Samtidigt vil indflytningen betyde et endnu større boost af liv og aktivitet, som vil komme hele Carlsberg Byen til gode” udtaler Jens Nyhus, adm. direktør for Carlsberg Byen på domicil-lejemålet.


Fokus på vækst

Visma beskæftiger i dag 750 medarbejdere i Danmark. I Visma Huset er der kapacitet til mindst 1100 kontorpladser.

“Vismas fokus på det danske marked kommer til udtryk i dette byggeri, som bliver det største domicil i Visma koncernen. For en virksomhed, som går forrest, når det kommer til at udbyde ny teknologi til den offentlige sektor, selvstændige såvel som det etablerede erhvervsliv, kan man ikke tale om et mættet marked. Vi vil fortsætte med at fremskynde digitalisering og hermed øge effektiviteten hos vores kunder” siger Carsten Boje Møller og fortæller nærmere om planerne for udvidelse: “Visma har de seneste år oplevet en fantastisk vækst i Danmark, og vi ser fortsat stort potentiale. Det er der flere årsager til. Vi oplever et højt niveau af iværksætteri, kompetent arbejdskraft og generelt et stort ønske om at udvikle og drage nytte af ny teknologi. Danmark er på mange områder et foregangsland, når det kommer til digitalisering, så her er rig grobund for, at vi kontinuerligt kan opnå og sætte nye mål”

Det første spadestik til Vismas nye domicil i Carlsberg Byen tages i begyndelsen af næste år. En begivenhed, der bliver værd at fejre: ”Ambitionerne for vores nye hjem er høje. Vi er helt sikre på, at domicilet vil bidrage til, at vi fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i landet” - lyder den afsluttende kommentar fra Carsten Boje Møller.

For yderligere information kontakt venligst PR ansvarlig Trine Fruergaard Fog trine.fog@visma.com

Emner

Kategorier


Visma er førende leverandør af produkter og ydelser, som effektiviserer virksomheder. Koncernen tilbyder IT-løsninger og rådgivning. Visma forenkler og automatiserer forretningsprocesser inden for den private og offentlige sektor. 800.000 nordeuropæiske kunder benytter Vismas produkter og services. Koncernen har 8.500 ansatte og havde i 2017 en omsætning på mere end DKK 7.000 millioner DKK.

Pressekontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt National PR Manager Visma Danmark Holding A/S +45 3151 2587
Rikke Junker Bundgaard

Rikke Junker Bundgaard

Pressekontakt Head of Marketing & Communication Visma Enterprise Danmark +45 4282 2663
Randi Mehrenst Rimdal

Randi Mehrenst Rimdal

Pressekontakt Head of Marketing and Communication Visma Consulting A/S +45 5361 6336
Henrik Bruun Alexandersen

Henrik Bruun Alexandersen

Pressekontakt PR Manager Visma Dinero ApS +45 50 52 52 73 Visma Dinero ApS
Mette Voigt Jørgensen

Mette Voigt Jørgensen

Pressekontakt Marketing Director Visma Dataløn & Proløn +45 4282 2028

Relateret materiale

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark