Gå til indhold
– Visma Rating skal ud og leve sit eget liv og bevise, at det kan blive til en økonomisk bæredygtig virksomhed og ikke blot være en funktion i Visma Dinero. Vi har et godt produkt til konkurrencedygtige priser, og nu skal vi sparke dørene ind til det
– Visma Rating skal ud og leve sit eget liv og bevise, at det kan blive til en økonomisk bæredygtig virksomhed og ikke blot være en funktion i Visma Dinero. Vi har et godt produkt til konkurrencedygtige priser, og nu skal vi sparke dørene ind til det

Pressemeddelelse -

Visma-selskab får ny direktør

Visma Rating, som leverer kreditvurderinger af danske selskaber, får ny direktør den 1. oktober. Her afløses Martin Thorborg af Patrick T. Rasmussen på direktørposten. Han kommer fra en stilling som marketingchef i Visma Dinero

Direktørskiftet sker som led i et strategisk retningsskifte for Visma Rating. Hidtil har udvikling og administration hørt under regnskabsvirksomheden Visma Dinero, men med direktørskiftet splittes de to selskaber fuldstændig ad og kommer til at agere uafhængigt af hinanden.

– Visma Rating skal ud og leve sit eget liv og bevise, at det kan blive til en økonomisk bæredygtig virksomhed og ikke blot være en funktion i Visma Dinero. Vi har et godt produkt til konkurrencedygtige priser, og nu skal vi sparke dørene ind til det danske marked, og herefter skal vi kigge mod Europa, siger Patrick T. Rasmussen.

Den nye direktør er et velkendt ansigt i Visma-koncernen. Siden 2017 har han været marketingchef i regnskabsvirksomheden Visma Dinero. Før det var han digital marketingchef i børsnoteret Demant A/S og marketingchef i Unisport A/S.

Nu står der for første gang direktør på visitkortet for 33-årige Patrick T. Rasmussen.

– Med Patrick får Visma Rating en direktør, som besidder både den nødvendige iver og kreative tankegang, der skal til for at få projektet til at flyve. Vi har et unikt datagrundlag og mulighed for at levere et produkt som ingen andre i Danmark og Norden kan. Patrick har i Visma Dinero bevist både lederegenskaber og god forretningsforståelse, og det er nødvendige egenskaber, hvis vores ambitioner med Visma Rating skal blive til virkelighed, siger Lars Engbork, bestyrelsesformand for Visma Rating.

Om Visma Rating:

Visma Rating er stiftet i oktober 2019 og er et selskab, som laver kreditvurderinger af landets selskaber. Formålet med Visma Rating er at skabe større gennemsigtighed i dansk erhvervsliv og være med til at understøtte flest muligt virksomheder i at få deres betaling.

Mere information:

Patrick T. Rasmussen, adm. direktør i Visma Rating

patrick.rasmussen@visma.com / tlf. +45 22 10 43 44

Lars Engbork, bestyrelsesformand i Visma Rating

lars.engbork@visma.com / tlf. +45 22 69 28 68

Related links

Emner

Kategorier


Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med 12 500 ansatte, 1.000.000 kunder og en omsætning på EUR 1,741 millioner i 2020, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder. Besøg Visma.dk

Pressekontakt

Lars Engbork

Lars Engbork

Adm. direktør Visma Software & Visma e-conomic +45 22 69 28 68
Martin Thorborg

Martin Thorborg

Adm. direktør Visma Dinero ApS +45 40 74 42 09 Visma Dinero
Patrick Teglstrup Rasmussen

Patrick Teglstrup Rasmussen

Adm. direktør Visma Rating ApS +45 22 10 43 44 Visma Rating

Relateret materiale

Visma er en af Europas førende softwarevirksomheder

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Visma
Gærtorvet 1-5
1799 København V
Danmark