Få vores nyheder på mail

Visma underskriver europæisk aftale med Qlik

Pressemeddelelse   •   Nov 29, 2017 10:00 CET

Visma og Qlik, en af verdens største virksomheder inden for datavisualisering, har underskrevet en europæisk aftale på vegne af alle Visma-datterselskaber, der sælger Business Intelligence (BI)-løsninger. Aftalen gør Visma til Europas største Qlik-partner.

Markedet for BI-systemer blomstrer. I de sidste par år har Visma foretaget flere opkøb for at forbedre sit udbud af state-of-the-art BI-løsninger, der også integrerer med Vismas udvalg af softwareprodukter.

Store professionelle kunder søger store professionelle leverandører og efter at have erhvervet bWise AS i Norge, Optivasys AB i Sverige, Infrastone Oy og Cox Consulting Oy i Finland, er Visma nu en vigtig leverandør af moderne BI-løsninger i Norden.

»Mange af vores kunder opererer på nordisk eller europæisk plan. Den nye aftale giver os mulighed for at tilbyde lokale rammeaftaler, der kan forhandles centralt for kunder overalt i Europa, hvilket skaber stor værdi for mange af vores kunder«, siger Carsten Boje Møller, Divisionsdirektør i Visma Consulting.

Som Qlik Elite-partner har Visma adgang til de bedste ressourcer i Qlik og deltager i Qlik’s forskning og udvikling. Aftalen giver også Visma rettigheder til at repræsentere og sælge Qlik software i hele Europa.

Visma vil tilbyde Qlik-certificerede ressourcer samt salgs- og supportteam i de forskellige lande.

For mere information, kontakt venligst:

Carsten Boje Møller, Divisionsdirektør i Visma Consulting, + 45 21 48 84 31

Torben Ryttersgaard, Administrerende direktør i Visma Consulting A/S, +45 25 18 87 51

Om Qlik:

Qlik leverer intuitive platformsløsninger til selvbetjent datavisualisering, guidede analyseprogrammer, indlejret analyse og rapportering. Virksomheder af alle størrelser på tværs af alle brancher og geografier bruger Qlik-løsninger til at visualisere og udforske information, skabe indsigt og træffe bedre beslutninger. Qlik opererer i over 100 lande og har over 40.000 kunder over hele verden.

Visma er en førende leverandør af produkter og ydelser som effektiviserer virksomheder. Koncernen tilbyder software, inkassoløsninger, retail IT-løsninger og IT-relaterede projekter og rådgivning. Visma forenkler og automatiserer forretningsprocesser, inden for den private og offentlige sektor. 760.000 nordeuropæiske kunder benytter Vismas produkter og services og yderligere 300.000 bruger Visma som hosting-partner. Koncernen har 6 600 ansatte og havde i 2016 en omsætningen på NOK 7 855 millioner.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.